ΓΚΡΙΛΙΕΡΕΣ
Menu
Your Cart

ΓΚΡΙΛΙΕΡΕΣ

Brand: Lodge
Η μαντεμένια πλάκα/σχάρα διπλής όψης 26.67εκ. της Lodge, από την μια πλευρά έχει επίπεδη επιφάνεια μαγειρέματος και από τη άλλη πλευρά επιφάνεια με ραβδώσεις που βοηθούν το λίπος να διοχετευτεί μακρυά από το φαγητό, ψήνοντας το ιδανικά και χαρίζοντάς του τα χαρακτηριστικά σημάδια σχάρας. Φτιαγμένο α..
72,99€
Brand: Lodge
Μαντεμένια σχάρα/πλάκα διπλής όψης Lodge σε διάσταση 42,55 ×24,13 εκατοστά. Με τη μία πλευρά της λεία, και την άλλη ραβδωτή είναι κατάλληλη για ψήσιμο κάθε είδους φαγητού. Η επιφάνεια της πλάκας ψησίματος καλύπτει δυο εστίες στην κουζίνα σας. Απολαύστε την ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας που προσ..
88,99€
Brand: Lodge
Μαντεμένια πλάκα ψησίματος διπλής όψης Lodge σε διάσταση 50.8 × 26.67 εκατοστά. Με τη μία πλευρά της λεία, και την άλλη ραβδωτή είναι κατάλληλη για κάθε είδους φαγητό. Η επιφάνεια της πλάκας ψησίματος καλύπτει δυο εστίες στην κουζίνα σας. Με ειδικό σχεδιασμό συλλογής λίπους για ακόμα πιο υγιεινό μαγ..
117,99€
Brand: Lodge
Κατάλληλο για χρήση σε όλες τις επιφάνειες μαγειρέματος ακόμη και στο φούρνο.Χρησιμοποιήστε το σε κάθε είδους εστία, μέσα στο μπάρμπεκιου, στο φούρνο ή ακόμα καιαπευθείας επάνω στη φωτιά!Κατασκευάζεται στις Η.Π.Α...
55,99€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)