ΚΑΠΑΚΙΑ
Menu
Your Cart

ΚΑΠΑΚΙΑ

Brand: Lodge
Το Heat-Treated μαντεμένιο καπάκι 12.7 εκ. εφαρμόζει σε όλα τα μαντεμένια σκεύη της Lodge, αντίστοιχης διαμέτρου (12.7 εκ.). Μαγειρέψτε και στη συνέχεια σερβίρετε το φαγητό σας, χωρίς απώλεια υγρασίας και γεύσης. Διαθέτει ενσωματωμένη λαβή, ώστε να μπορείτε να σ..
31,99€
Brand: Lodge
Το μαντεμένιο καπάκι 30.48 εκ. εφαρμόζει σε όλα τα μαντεμένια σκεύη της Lodge, αντίστοιχης διαμέτρου (30.48 εκ.). Με τον ειδικό εσωτερικό σχεδιασμό του, διατηρεί την υγρασία και τη γεύση του φαγητού «κλειδωμένη» στο σκεύος. Με λαβή για εύκολη ανασήκωση. ..
61,99€
Brand: Lodge
Το στρογγυλό γυάλινο καπάκι 26.04 εκ. της Lodge, κατασκευασμένο από ενισχυμένο γυαλί, είναι ελαφρύ και σας επιτρέπει να έχετε “εικόνα” του φαγητού σας, ενώ αυτό μαγειρεύεται χωρίς απώλεια υγρασίας και γεύσης. Χρησιμοποιήστε το γυάλινο καπάκι της Lodge σε αντίστο..
42,99€
Brand: Lodge
Ένα ελαφρύ, τετράγωνο καπάκι 26,67εκ. από ενισχυμένο γυαλί της Lodge, που σας επιτρέπει να έχετε “εικόνα” του φαγητού σας, ενώ αυτό μαγειρεύεται, χωρίς απώλεια υγρασίας και γεύσης. Χρησιμοποιήστε το γυάλινο καπάκι της Lodge σε αντίστοιχου μεγέθους κατσαρόλα ή τη..
42,99€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)