ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΚΟΥΠΕΣ
Menu
Your Cart

ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΚΟΥΠΕΣ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΚΟΥΠΕΣ

Το VIPER LSU375 είναι μια υγρή / στεγνή επαγγελματική ηλεκτρική σκούπα. Είναι εύκολο στη χρήση, στιβαρό και έχει τη βέλτιστη ισχύ αναρρόφησης.Η οικογένεια προϊόντων LSU έχει αρθρωτό σχεδιασμό με διαφορετικές χωρητικότητες δεξαμενών και ποσότητες κινητήρα.Η χωρητικότητα της δεξαμενής για LSU375 είναι..
411,00€
Brand: Nilfisk
Για να διασφαλίσουμε πως θα ταιριάξει απόλυτα στην εφαρμογή που επιθυμείτε, η VP300 διατίθεται σε ποικιλία εκδόσεων και παραλλαγών. Για ένα ενεργειακά αποδοτικό καθαρισμό η έκδοση VP300 eco παρέχει εξαιρετική απόδοση καθαρισμού και ένα πολύ χαμηλό επίπεδο θορύβου καθιστώντας την κατάλληλη για εργασί..
214,00€
Brand: Nilfisk
Το Nilfisk Easy 28V Max είναι μια επαναφορτιζόμενη ηλεκτρική σκούπα όρθιου τύπου που κάνει τη δουλειά σας γρήγορα και εύκολα. Είναι πάντα έτοιμη προς χρήση όταν τη χρειάζεστε και μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο διαφορετικά επίπεδα ταχύτητας. Τα ψίχουλα κάτω από το τραπέζι μετά το δείπνο είναι υ..
190,00€
Brand: Nilfisk
Το Nilfisk Easy 36V Max είναι μια επαναφορτιζόμενη ηλεκτρική σκούπα όρθιου τύπου που κάνει τη δουλειά σας γρήγορα και εύκολα. Είναι πάντα έτοιμη προς χρήση όταν τη χρειάζεστε και μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο διαφορετικά επίπεδα ταχύτητας. Τα ψίχουλα κάτω από το τραπέζι μετά το δείπνο είναι υ..
219,00€
Brand: Nilfisk
NILFISK COMBI WASHER (128390053)Οικιακή σκούπα Combi Washer and stick.Τώρα μπορείτε να καθαρίσετε με ηλεκτρική σκούπα και να πλύνετε τα πλακάκια και τα δάπεδα από σκληρό ξύλο με το Nilfisk Combi Washer. Εξοικονομήστε χρόνο χωρίς συμβιβασμούς στην καθαριότητα και την υγιεινή του σπιτιού σας καθαρίζον..
240,00€
Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)