ΕΣΠΡΕΣΣΟ
Menu
Your Cart

ΕΣΠΡΕΣΣΟ

Καφές Espresso Supremo - TANICA Καφές Espresso Supremo - TANICA
Hot
Ένα δυνατό χαρμάνι espresso που δίνει πλήρη γεύση και άρωμα από 100% διαλεκτούς κόκκους. Έντονη επίγευση με τόνους σοκολάτας και εσπεριδοειδών φρούτων.  Ποικιλίες από την Ανατολική Αφρική και τη Γουατεμάλα.Δυνατή γεύση και πλούσιο σώμα.Ιδανικός και για Freddo. ..
25,90€
Καφές Espresso Jaya - TANICA Καφές Espresso Jaya - TANICA
New Hot
Ένα χαρμάνι espresso με διαλεκτούς κόκκους από μείγμα ποικιλιών της Κεντρικής Αμερικής.Έχει μέτρια και ελαφριά οξύτητα με νότες σοκολάτας. Ιδανικός και για Freddo. ..
23,90€
Ένα χαρμάνι espresso 100% arabica από single estate της Ονδούρας στην περιοχή Μαρκάλα.Η Συγκομιδή γίνεται με το χέρι χωρίς μηχανικές διεργασίες.Τα κεράσια του καφέ μετατρέπονται σε κόκκοι με την διαδικασία fully washed.Με την μέθοδο fully washed  – και λόγω της συγκεκριμένης ζύμωσης – εντείνοντ..
31,90€
Ένα δυνατό χαρμάνι espresso που δίνει πλήρη γεύση και άρωμα από 100% διαλεκτούς κόκκους Arabica με επίγευση ξηρών καρπών και τροπικών φρούτων. Ποικιλίες από την Κεντρική και Λατινική Αμερική.Μέτρια και ισορροπημένη γεύση.Ιδανικός και για Freddo. ..
23,90€
Ένα δυνατό χαρμάνι espresso που δίνει πλήρη γεύση και άρωμα από  διαλεκτούς κόκκους Arabica με επίγευση εσπεριδοειδών και μπαχαρικών. Δυνατή οξύτητα και ισορροπημένη γεύση.Ιδανικός και για Freddo. ..
20,90€
Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)