ΚΑΠΑΚΙΑ
Menu
Your Cart

ΚΑΠΑΚΙΑ

Brand: Lodge
Το Heat-Treated μαντεμένιο καπάκι 12.7 εκ. εφαρμόζει σε όλα τα μαντεμένια σκεύη της Lodge, αντίστοιχης διαμέτρου (12.7 εκ.). Μαγειρέψτε και στη συνέχεια σερβίρετε το φαγητό σας, χωρίς απώλεια υγρασίας και γεύσης. Διαθέτει ενσωματωμένη λαβή, ώστε να μπορείτε να σηκώνετε εύκολα για να έχετε καλύτερο έ..
29,99€
Brand: Lodge
Το μαντεμένιο καπάκι 30.48 εκ. εφαρμόζει σε όλα τα μαντεμένια σκεύη της Lodge, αντίστοιχης διαμέτρου (30.48 εκ.). Με τον ειδικό εσωτερικό σχεδιασμό του, διατηρεί την υγρασία και τη γεύση του φαγητού «κλειδωμένη» στο σκεύος. Με λαβή για εύκολη ανασήκωση.Μαντέμι με 100% φυσική επίστρωση με φυτικό λάδι..
61,99€
Brand: Lodge
Το στρογγυλό γυάλινο καπάκι 26 εκ. της Lodge, είναι ελαφρύ και σας επιτρέπει να έχετε "εικόνα" του φαγητού σας, ενώ αυτό μαγειρεύεται, χωρίς απώλεια υγρασίας και γεύσης.Το καπάκι ενισχυμένου γυαλιού, είναι ασφαλές σε φούρνο έως τους 204°CΑσφαλές πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτωνΑνοξείδωτο χείλοςΙδανικό γ..
39,99€
Brand: Lodge
Το στρογγυλό γυάλινο καπάκι της Lodge, είναι ελαφρύ και σας επιτρέπει να έχετε "εικόνα" του φαγητού σας, ενώ αυτό μαγειρεύεται, χωρίς απώλεια υγρασίας και γεύσης.Το καπάκι ενισχυμένου γυαλιού, είναι ασφαλές σε φούρνο έως τους 204°CΑσφαλές πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτωνΑνοξείδωτο χείλοςΙδανικό για σκεύ..
39,99€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)