ΣΚΕΥΗ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ
Menu
Your Cart

ΣΚΕΥΗ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ

Brand: Lodge
Ψήστε & στη συνέχεια σερβίρετε τις πιο καταπληκτικές γεύσεις, με την μαντεμένια οβάλ πλάκα LOSH3  της Lodge, εντυπωσιάζοντας τους καλεσμένους σας. Παρέχει εξαιρετική κατανομή & διατήρηση θερμότητας για υγιεινό, σωστό και ομοιόμορφο μαγείρεμα. Με 100% φυσική αντικολλητική επίστρωση (Seas..
37,99€
Brand: Lodge
Ψήστε & στη συνέχεια σερβίρετε τις πιο καταπληκτικές γεύσεις, με την μαντεμένια ορθογώνια πλάκα LSCP3  της Lodge, εντυπωσιάζοντας τους καλεσμένους σας. Παρέχει εξαιρετική κατανομή & διατήρηση θερμότητας για υγιεινό, σωστό και ομοιόμορφο μαγείρεμα. Με 100% φυσική αντικολλητική επίστρωση ..
47,99€
Brand: Lodge
Ψήστε & στη συνέχεια σερβίρετε τις πιο καταπληκτικές γεύσεις, με την μαντεμένια στρογγυλή πλάκα L7OGH3  της Lodge, εντυπωσιάζοντας τους καλεσμένους σας. Παρέχει εξαιρετική κατανομή & διατήρηση θερμότητας για υγιεινό, σωστό και ομοιόμορφο μαγείρεμα. Με 100% φυσική αντικολλητική επίστρωση..
43,99€
Brand: Lodge
Ευπροσάρμοστο και λειτουργικό, το Heat-Treated μαντεμένιο μπολ 0.47Lt (HCK) της Lodge, είναι ιδανικό για την προετοιμασία και το σερβίρισμα ατομικής μερίδας σούπας, στιφάδου ή οποιουδήποτε λαδερού φαγητού. Διαθέτει σύρμα για ασφαλή μεταφορά και εύκολο χειρισμό. Προσθέτει αυθεντικότητα σε κάθε τραπέζ..
37,99€
Brand: Lodge
Ψήστε & στη συνέχεια σερβίρετε τις πιο καταπληκτικές γεύσεις, με την μαντεμένια οβάλ πλάκα LJOSH3 της Lodge, εντυπωσιάζοντας τους καλεσμένους σας. Παρέχει εξαιρετική κατανομή & διατήρηση θερμότητας για υγιεινό, σωστό και ομοιόμορφο μαγείρεμα. Με 100% φυσική αντικολλητική επίστρωση (Seasoned)..
53,99€
Brand: Lodge
Το mini μαντεμένιο οβάλ σκεύος σερβιρίσματος 0.27 lt της Lodge, είναι ιδανικό για επιδόρπια και μικρές μερίδες. Προσθέτει αυθεντικότητα σε κάθε τραπέζι, ενώ ανήκει στη σειρά Heat-treated. Τα σκεύη αυτής της σειράς, υποβάλλονται σε μια επιπλέον θερμική επεξεργασία, που προσδίδει στο μαντέμι μια έξτρα..
36,99€
Brand: Lodge
Το mini μαντεμένιο οβάλ σκεύος σερβιρίσματος 0.47 lt της Lodge, είναι ιδανικό για δείπνο για δυο! Σερβίρετε απευθείας στο τραπέζι διατηρώντας το φαγητό σας ζεστό καθ’ όλη τη διάρκεια του γεύματος. Προσθέτει αυθεντικότητα σε κάθε τραπέζι, ενώ ανήκει στη σειρά Heat-treated. Τα σκεύη αυτής της σειράς, ..
38,99€
Brand: Lodge
Το μαντεμένιο οβάλ σκεύος σερβιρίσματος HOSD, έχει το ιδανικό μέγεθος για οποιοδήποτε συνοδευτικό πιάτο. Χαρίστε στο φαγητό σας όλη τη θερμότητα που χρειάζεται για να μαγειρευτεί ομοιόμορφα, υγιεινά και διατηρώντας όλη τη διατροφική του αξία και στη συνέχεια σερβίρετε απευθείας στο τραπέζι διατηρώντ..
45,99€
Brand: Lodge
Χρησιμοποιήστε αυτό το mini μαντεμένιο μπολ σερβιρίσματος για να σερβίρετε σούπες ή ζωμούς, σάλτσες ή κρύες σαλάτες. Προσθέτει αυθεντικότητα σε κάθε τραπέζι, ενώ ανήκει στη σειρά Heat-treated. Τα σκεύη αυτής της σειράς, υποβάλλονται σε μια επιπλέον θερμική επεξεργασία, που προσδίδει στο μαντέμι μια ..
33,99€
Brand: Lodge
Χρησιμοποιήστε αυτό το mini μαντεμένιο ορθογώνιο σκεύος για να μαγειρέψετε και να σερβίρετε οποιοδήποτε πιάτο, διατηρώντας το φαγητό ζεστό από το φούρνο στο τραπέζι. Το mini ορθογώνιο σκεύος σερβιρίσματος, ανήκει στη σειρά Heat-treated. Τα σκεύη αυτής της σειράς, υποβάλλονται σε μια επιπλέον θερμική..
39,99€
Brand: Lodge
Χρησιμοποιήστε αυτό το mini μαντεμένιο τετράγωνο σκεύος για να σερβίρετε ορεκτικά, να φτιάξετε ένα επιδόρπιο ή ακόμα και ως πιάτο ζαχαρωτών. Προσθέτει αυθεντικότητα σε κάθε τραπέζι, ενώ ανήκει στη σειρά Heat-treated. Τα σκεύη αυτής της σειράς, υποβάλλονται σε μια επιπλέον θερμική επεξεργασία, που πρ..
36,99€
Brand: Lodge
Χρησιμοποιήστε αυτό το mini μαντεμένιο ορθογώνιο σκεύος για να σερβίρετε ορεκτικά, να φτιάξετε ένα επιδόρπιο ή ακόμα και ως πιάτο ζαχαρωτών. Προσθέτει αυθεντικότητα σε κάθε τραπέζι, ενώ ανήκει στη σειρά Heat-treated. Τα σκεύη αυτής της σειράς, υποβάλλονται σε μια επιπλέον θερμική επεξεργασία, που πρ..
36,99€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 20 (2 Σελ.)