Αφυγραντήρας Meaco 25L Platinum
Menu
Your Cart

Αφυγραντήρας Meaco 25L Platinum

Αφυγραντήρας με Μοτέρ DC | ακόμα μικρότερη κατανάλωση
Αφυγραντήρας για 130m² περίπου
Ο αφυγραντήρας Meaco 25L Ultra Low Energy διαθέτει DC μοτέρ ανεμιστήρα.
Διακρίνεται για την ποιότητα κατασκευής, την ενεργειακή απόδοση και την ικανότητα αφύγρανσης.

Μπορεί να καλύψει έως περίπου 130m² με εξαιρετικά χαμηλό κόστος λειτουργίας.

ΣΤΕΓΝΩΜΑ ΡΟΥΧΩΝ
Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα αυτού του αφυγραντήρα είναι η ικανότητά του να στεγνώνει τα ρούχα σας πιο γρήγορα. Αυτό συμβαίνει χάρη στη μεγάλη δυνατότητα αφύγρανσης, την ισχυρή 4η ταχύτητα του ανεμιστήρα, τις κινητές γρίλιες και το χαμηλό κόστος κατανάλωσης στη λειτουργία Στέγνωμα Ρούχων.

Λογική ελέγχου Meaco | αφυγραντήρας και εξοικονόμηση ενέργειας

Ο Meaco Platinum 25L Ultra Low Energy διαθέτει τη μοναδική λογική ελέγχου Meaco, που σημαίνει ότι θα έχετε την καλύτερη δυνατή ισορροπία μεταξύ εξοικονόμησης χρημάτων και αφύγρανσης.

Όταν ο στόχος της σχετικής υγρασίας έχει επιτευχθεί, ο αφυγραντήρας θα λειτουργεί μόνο τον ανεμιστήρα 5 λεπτά για να ελέγξει ότι η σχετική υγρασία είναι σε επιθυμητά επίπεδα. Στη συνέχεια θα σταματήσει την λειτουργία του για 30 λεπτά, μετά θα ξεκινήσει τον ανεμιστήρα και πάλι για 5 λεπτά για να ελέγξει τη σχετική υγρασία, αν η σχετική υγρασία έχει αυξηθεί πάνω από το προκαθορισμένο επίπεδο, ο αφυγραντήρας θα αρχίσει να λειτουργεί και πάλι. Εάν η σχετική υγρασία είναι κάτω από το προκαθορισμένο επίπεδο τότε ο αφυγραντήρας θα σταματήσει και πάλι για άλλα 30 λεπτά. Αυτή η διαδικασία εξοικονομεί πολλά χρήματα.

Ο μόνος αφυγραντήρας με μοτέρ DC. Αθόρυβη λειτουργία.

Αφυγραντήρας με Μοτέρ DC | ακόμα μικρότερη κατανάλωση Αφυγραντήρας για 130m² περίπου Ο αφυγραντήρας Meaco 25L Ultra Low Energy διαθέτει DC μοτέρ ανε..